Laine senkki L

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan senkit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen tai makuuhuoneen säilytyskalusteeksi tai olohuoneeseen sivutasoksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-senkeissä on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -senkeissä on mahdollista valita pinnoite, joka on täysin mattapintainen; tässä kalusteessa ei näy sormenjäljet. Saatavilla myös maalattuna: puuteri, harmaa, valkoinen, maalatuissa laatikoston sisäosa tammiviilutettu.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajiemme käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat
1600 x 350 x 850 mm

 

Tilauslomake

Laine senkki L

"*" näyttää pakolliset kentät

Tammi/Saarni/Pähkinä, L1600, S350, K850mm
Maalattu MDF malli , L1600, S350, K850mm
Maalattu MDF värivaihtoehdot
Jalustan väri*
Tilaajan nimi*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Hintoihin lisätään rahtikulut.