Hide valaisin

445.00695.00

HIDE –valaisin on MUOTO2:n uusin tuote ja sisustusmalliston ensimmäinen valaisin. Tuotteen on suunnitellut vuoden 2019 Nuori Muotoilija Laura Väre ja se lanseerattiin Stockholm Furniture & Ligthing 2020 –messuilla.

HIDE on tyylikäs katseenvangitsija, joka sopii niin koteihin, kuin julkisiinkin tiloihin. Valaisinta valmistetaan sekä katto-, että lattiavalaisimena. Sen innoittajana on toiminut mummolan hapsuvalaisin, jonka muotokielen Laura Väre on halunnut tuoda tähän päivään. Pitkien hapsujen pituuden voi valita kahdesta eri pituusvaihtoehdosta: alkaen käytännöllisestä 30cm:stä – näyttävään 60 cm saakka. HIDE –valaisin valmistetaan käsityönä kotimaisten tuottajien kanssa yhteistyössä. HIDE –Valaisinta on saatavilla mustana. Valaisimen runko valmistetaan metallista.

Hide -valaisin on saatavilla pian jälleenmyyjiltämme.
Kuvasta poiketen myynnissä olevassa jalkavalaisimessa lattiavalaisimen johto tulee metallilaipan alta, ei valaisimen rungosta.

Photo:
Aleksi Tikkala

Kattovalaisin: Ø 200 mm
Lattiavalaisin: H 1500 mm

Hapsujen pituus: 300 mm / 600 mm
Ilmainen toimitus Suomeen.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Kattovalaisin, musta, 30cm hapsu, Kattovalaisin, musta, 60cm hapsu, Lattiavalaisin, musta, 30cm hapsu, Lattiavalaisin, musta, 60cm hapsu