Laine -kaappi

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan kaapit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen, makuuhuoneen tai keittiössä esimerkiksi astiakaappina tai vaihtoehtoisesti liinavaatekaappina. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, Laine -kaappi kuitenkin suositellaan kiinnittämään turvallisuussyistä seinään. Laine kaapeissa on runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko kaappiisi ovet vai ovet ja laatikot. Kepeään jalkarakenteeseen on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine –kaapin innoittajana on toiminut perinteiset mummolan liinavaatekaapit. Pähkinä pintamateriaalina on hienostunut ja tyylikäs valinta. Kalustetta valmistetaan myös maalattuna ja tammi- tai saarnipinnalla eri pintakäsittelyvaihtoedoilla. Laine kaappiin on mahdollista valita maalipinta, joka on täysin mattapintainen; tässä kalusteessa ei näy sormenjäljet. Mallistossa saatavilla olevat värit: puuteri, harmaa, greige ja valkoinen.

Laine -kalusteet on suunniteltu ja valmistettu Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki senkit valmiiksi koottuina. Laine kaappi suositellaan kiinnitettäväksi seinään mukana tulevien ruuvien avulla. Ethän anna lasten roikkua tai kiipeillä ovissa, laatikoissa tai hyllyillä.

Mitat 1000 x 350 x 1350 mm
Jalusta: musta tai valkoinen

Yksi hyllylevy/ovi (hyllyjä on mahdollista tilata lisää)
Huomaathan että viilupintaisissa kalusteissa puukuviointi voi poiketa kuvatusta kalusteesta.

 

Tilauslomake

Laine kaappi

"*" näyttää pakolliset kentät

Laine -kaappi, Maalattu (L1000, S350, K1350mm)
Laine -kaappi, viilutettu(L1000, S350, K1350mm)*
Jalustan väri*
Tilaajan nimi*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Tilaukseen lisätään rahtikulut.